HYPOID GEAR OIL (GL5) SAE 80W

Масло за менувачи под високо оптоварување. Поднесува максимални оптоварувања и големи притисоци. Ова масло има својство на компензација на најголем притисок. Намалува трошење или абење на менувачот, па придонесува и за неговата тивка работа. Одлични својства на днос на вискозитетот и температурата. Искучително добар отпор на стареење и студ. Компатибилно со сите заптивни материјали.

За преносните системи на моторни возила кои се изложени на големо оптоварување, особено на осовински системи со хипоид запчаници.

Oдобрувања:

  • API GL5
  • MIL-L 2105 D
  • ZF TE-ML 17B

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • MAN 342 Typ M1
  • Volvo 97314
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1402 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1025 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1046 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1036 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 20759 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 80W 1037 1000 l Bulk goods D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место