HYPOID GEAR OIL (GL5) SAE 85W-90

Минерално хипоидно масло за преносници. Дури и во најтешки работни услови и при високи осцилации на температурата гарантира беспрекорна работа на агрегатот. Овозможува стабилен слој за подмачкување. Нуди висока сигурност наа подмачкување и оптимална заштита од абење. Ослична вискозност на температурата.

За највисоко оптоварување на преносниците на возила без блокада на диференцијалот. Потребно е да се обрне внимание на препораките на производителот на возилата, односно агрегатите.

Oдобрувања:

  • API GL5
  • MB-Freigabe 235.0
  • MIL-L 2105 D
  • ZF TE-ML 16C
  • ZF TE-ML 17B
  • ZF TE-ML 19B
  • ZF TE-ML 21A
  • ZF Freigabenummer ZF000695

LIQUI MOLY го препорачува за :

:MAN 342 Typ M1

Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1404 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1035 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 8968 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1956 1 l Can plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 20465 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1047 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1031 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 2165 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1032 1000 l Bulk goods D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место