Injection Cleaner

Ги чисти составите за вбризгување, го отстранува талогот на јаглен, како и талогот што настанува во цевките за довод на гориво како и во системите за разведување на горивото, па согласно тоа има повеќе ефекти – го подобрува палењето и одржува стабилен брј на вртежи – подобра работа на минимум и подобра реакција на додавање гас – ниско ниво на загадување – согорувањето е компатибилно со средината – продонесува кон прецизно дозирање на гориво – вашиот мотор повторно ќе ја постигне својата првобитна сила – намалена потрошувачка на гориво. Компатибилен со катализатор.

За елиминирање на проблеми како што се тешкотии со палење, неправилна работа на минимум, спора реакција на додавање гас, губење на сила, лоши резултати на издувните гасови. Долгорочен ефект до 2.000 км. Додајте во ¾ полн резервоар за гориво.

Кат бр 7128
Употреба Jedno pakovanje od 300 ml je dovoljno za 70 litara benzinskog goriva. Ovaj proiyvod je efikasan do  2,000 km. Aditiv se može mešati u bilo koje vreme sa gorivom a mešanje je spontano.
Содржина 300 ml
Пакување 20
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место