INSECT REMOVER

За брзо и едноставно отстранување на инсекти. Може да се користи на стакло, пластика, обоени површини и на хром. Брзо и едноставно ги отстранува дамките настанати од инсекти. Исто така е идеално за користење пред перење на автомобилот. Многу е ефикасно средство, со висок степен на биоразградливост.

Се користи главно на прозорите на автомобилите, на хромирани компоненти, предни светла и на обоени површини. Се препорачува за користење пред машинско миење на возилото за кое се користат четки. Не треба да се користи на поликарбонат или акрилни стакла.

Кат бр : 1543

Употреба : Spray Insect Remover onto surface and allow to take effect according to the degree of contamination. Work with sponge or cloth to clean and rinse off with plenty of water. Do not allow to dry on paintwork. Suitable for use before machine washing the vehicle with brushes.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место