INSECT SPONGE

Благо и лесно ги отстранува инсектите и нечистотијата од стаклата, обоените површини и пластични компоненти – темелно и без потреба за гребење или стругање. Двете страни на овој сунѓер се изработени од различен материјал.

За стакло, обоени површини и пластични компоненти.

Кат бр : 576

Употреба : Spray Insect Remover onto surface and allow to take effect according to the degree of contamination. Work with sponge or cloth to clean and rinse off with plenty of water. Do not allow to dry on paintwork. Suitable for use before machine washing the vehicle with brushes.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место