INTENSIVE CAR CLEANER

Брзо отстранува маст, масло, гориво или било која друга нечистотија, како и помали површински наслаги на рѓа. Ова средство за длабинско чистење на возилото има исклучително добри својства на влажење и пенетрација, а потполно е биоразградливо.

Да се нанесе на каросеријата пред перење.

Кат бр: 1546

Употреба : Shake well before use then spray uniformly all over the contaminated vehicle parts such as the front end, rear end and side sections etc. Allow to take effect for 1-3 minutes depending on the degree of contamination but do not allow to dry out. Next, drive the vehicle into a car wash or clean with brushes, sponge or paint brush and then wash off with water.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место