LEICHTLAUF 10W-40

Со подобра формула за долг животен век на моторот. Минерално и леснопроточно моторно масло со синтетички состојки. Посебно добра способност на растворање на нечистотии и за чистење. Осигурува ниска потрошувачка на масло. Овозможува брзо подмачкување на моторот и турбополначите.

Целогодишно масло за бензински и дизел мотори. Посебно соодветно за возила на плин (CNG/LPG). Универзално се користи за возила без филтер за чадни честички. Тестиран е на турбополначи и катализатори.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
  • MB-Freigabe 229.1
  • MB-Freigabe 229.3
  • VW 501 01
  • VW 505 00

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2294
  • Renault RN 0700
  • Renault RN 0710
Варијанти на производот
 Naziv Kat br Pakovanje
Leichtlauf 10W-40 9500 1 l
Leichtlauf 10W-40 1318 4 l
Leichtlauf 10W-40 9501 4 l
Leichtlauf 10W-40 9502 5 l
Leichtlauf 10W-40 3911 60 l
Leichtlauf 10W-40 3910 205 l

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место