LEICHTLAUF PERFORMANCE 10W 40

Е делумно синтетичко восокоефективно , лесно проточно моторно масло со најмодерна технологија на развој на адитиви. Прикладно е з целогодишна примена во бензински и дизел мотори на патнички возила, со или без турбополнење и ладилник на воздух па со тоа ги исполнува барањата за најмодерните мотори.

Оптимално за модерни бензински, дизел мотори на патнички возила и турбомотори со или без ладилници на воздухот. Прикладно за долги интервали на замена на масло и високи барања на моторот.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API SL

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MB 229.1
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Leichtlauf Performance 10W-40 2338 1 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 8998 4 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 2536 5 l Canister plastic Booklet
Leichtlauf Performance 10W-40 2537 20 l Canister plastic D-GB
Leichtlauf Performance 10W-40 2101 60 l Drum sheet metal D-GB
Leichtlauf Performance 10W-40 2102 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место