LIQUI MOLY е Топ Бренд во 2023

LIQUI MOLY е редовен победник во изборот на читателите на Auto Zeitung.

Исто како што хит-книгата на Мајкл Енд „Џим Батон и дивaта 13“ припаѓа во секоја детска соба, LIQUI MOLY веќе е сигурна добитна комбинација кога се објавуваат резултатите од годишното истражување на читателите – поточно:

LIQUI MOLY е врвен бренд во категоријата подмачкувачи.

Годинава LIQUI MOLY е победник 13-ти пат по ред. Не „дива“, туку многу важна работа за нас.

Очигледно, не треба дополнително да го полираме нашиот имиџ. Затоа што LIQUI MOLY буквално сјае. Како и претходните години, нашиот бренд блеска и во друга категорија:

Меѓу специјалистите за производи за нега, ние го заземаме второто место.

Би сакале да изразиме искрена благодарност до сите читатели на Auto Zeitung и Auto Zeitung Classic Cars за овие големи награди!