LIQUI MOLY Календар

LIQUI MOLY ја продолжи својата традиција и го направи новиот еротски календар за 2020 година. Локацијата на снимање беше во Јужна Африка, а оваа година за разлика од претходната, календарот ќе содржи 24 слики.
Снимањето траеше речиси цела седмица.
Календарот останува еротски, но фотографиите се за нијанса посуптилни од претходните изданија.
Ќе биде испечатен во околу 140.000 примероци, кои главно ќе се достават до бизнис партнерите на LIQUI MOLY во светот.