LIQUI MOLY Maкедонија бара ПРОДАВАЧ

Ликви Моли Македонија, новиот овластен увозник и дистрибутер на LIQUI MOLY во нашата земја, бара :

ПРОДАВАЧ

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Локација : Скопје, нас. Ѓорче Петров

Работни задачи : Работа во директна продажба со клиентите во изложбено продажниот салон на LIQUI MOLY Македонија во Скопје, наплата, изготвување на пропратни продажни документи – понуди и фактури. Телефонска комуникација со големи клиенти.

Минимални барања : завршено најмалку средно образование, одлични познавања на работа со компјутери (word, excel, интернет). Поседување на валидна возачка дозвола. Предност ќе имаат кандидатите со претходно искуство во продажбата и владеење на англискиот јазик.

Услови за работа : Конкурентна стартна плата во дејноста, со можност за дополнителни продажни бонуси. Можност за напредување и индивидуален развој.

Тип : Стартно – работен однос на определено работно време, со можност за брза трансформација во работен однос во неопределено работно време.

E-mail адреса за доставување документи (апликација и CV) : info@liqui-moly.mk

Напомена : Селектрианите кандидати ќе бидат повикани на интервју.