LIQUI MOLY на врвот на анкетите

LIQUI MOLY постигна уште повеќе врвни рангирања со објавувањето на годишните резултати од анкетите на читателите за „Најдобар бренд“.

 

 

 

Во сегментот на класични автомобили, уште еднаш можеме да се пофалиме со низа победи. По 12-ти пат по ред, сме избрани за најдобар бренд во изборот на читателите на Motor Klassik:

LIQUI MOLY е најдобар бренд во категоријата лубриканти.

 

 

 

 


 

 

 

 

Еднаш LIQUI MOLY, секогаш LIQUI MOLY? Така би изгледало! Доказ е тоа што петти пат по ред сме избрани и за најдобра марка во сегментот на две тркала на трговскиот магазин Motorrad:

LIQUI MOLY е најдобрата марка во категоријата масла/лубриканти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Исто како што хит-книгата на Мајкл Енд „Џим Батон и дивите 13“ припаѓа во секоја детска соба, LIQUI MOLY сега е цврсто место кога ќе се објават резултатите од годишното истражување на читателите – поточно:

LIQUI MOLY е врвен бренд во категоријата лубриканти.

Годинава LIQUI MOLY е победник 13-ти пат по ред. Не „диво“, туку многу важна работа за нас.

Очигледно, ниту ние не треба да го полираме нашиот имиџ. Затоа што LIQUI MOLY буквално сјае. Како и претходните години, нашиот бренд блеска и во друга категорија:

LIQUI MOLY го зазема второто место меѓу специјалистите за производи за нега.

 

 

И читателите на трговските списанија Auto BILD и Auto Motor Sport сметаат дека LIQUI MOLY е одличен избор. 13-ти и 12-ти пат по ред сме избрани за победници во уште две категории:

LIQUI MOLY го зазема првото место кај лубрикантите.
LIQUI MOLY е најдобар бренд во категоријата лубриканти.

 

 

 

 

 

 

Како што беше најавено во Motorsport Aktuell, ни беа доделени уште две врвни рангирања:

LIQUI MOLY е најдобрата марка во категоријата масла/лубриканти.
LIQUI MOLY е најдобар бренд во категоријата производи за нега.