LIQUI MOLY – Подарок во октомври!

За сите фанови на брендот, LIQU MOLY Македонија подготви мало пријатно изненадување.

Со секое купување на кантичка од 5 литри од моторното масло на LIQUI MOLY, добивате и ГРАТИС оригинално спортско капче.