LIQUI MOLY доделува брендиран Hyundai i30 N

Спортското возило во ексклузивен дизајн на  WTCR трките

 

Сите што сакаат да го возат своето возило на спортски начин, треба да ја погледнат кампањата на  LIQUI MOLY. Специјалистот за произодство на масла и адитиви доделува  Hyundai i30 N with 275 коњски сили во ексклузивен дизајн на WTCR серијата. Се шт ви треба е малку креативност и среќа да го добиете.

Учеството на кампањата е многу едноставно. Замислете креативен момент на  #MyLIQUIMOLY направете фотографија и внесете ја на http://my-liqui-moly.com/. Победникот ќе биде избран од најоригиналните фотографии. Ако го постриате вашето фото на Инстаграм со хаштег #MyLIQUIMOLY учествувате и во наградната игра и извлекување за пет телефони iPhones SE.

LIQUI MOLY работеше долги години со Баварскиот рејсинг тим  Engstler Motorsport, кој партиципира во World Touring Car Championship WTCR со неколку Hyundai i30 TCR. Ова ја произведе идејата да се понуди таков автомобил како награда во натпреварот. Не како тркачки автомобил, се разбира, туку како легален за обичен пат  i30 N во ексклузивен дизајн  WTCR . А не треба да се занемари и патната верзија со 275 коњски сили.

Натпреварот е дел од големата рекламна кампања на LIQUI MOLY со која се прави напор да се соберат милијарда контакти до крајот на годината.