LIQUID HAND CLEANER

Благ агент за перење на раце и заштита на кожа заснован на дрвено брашно. Неутрален е за кожата и не содржи никакви растворувачи. LIQUI MOLY чистачот на раце е заснован на материјали кои се од обновливи извори.

LIQUI MOLY чистачот на раце отстранува и најтврдоглави загадувачи и нечистотии како што се масла, масти и катран, битумен, тинта и тоа без никаква штета по самата кожа.

Кат бр : 3365

Употреба : Can be used via the dispenser system (part no. 3335) and wall holder (part no. 3332) from LIQUI MOLY. Depending on the system (dispenser dosage), the dosage amount of approx. 3 g or 1 ml is sufficient. Thoroughly rub the hand cleaner into dry hands until the dirt dissolves. Then add a little water and wash thoroughly. Finally, rinse your hands well and dry them.

Пакување : 3 l

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место