LIQUID HAND CLEANING PASTE

За благо но потполно перење на рацете. Отстранува секаква нечистотија, како што е боја, масло или прашина од сопирачките. Блага е за кожата и економична за употреба. Не содржи блокатори. Дерматолошки е тестирана. Темелно протрлајте во суви раце и потоа исперете. Оптимален ефект на чистење се постигнува кога се користи со LM крема за раци кат. Бр.  3358 и со невидливи ракавици кат бр. . 3356.

За чистење на раце.

Кат бр : 3355

Употребa : Can be used via the LM dispenser system (part no. 3353).

Thoroughly rub the dispensed amount of Liquid Hand-Wash Paste into the dry hands. Work the dirt off the skin and continue to wash with a little water. After this, wash the hands with plenty of water. Then dry hands thoroughly.

Пакувањe : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место