LIQUIMATE 8100 1K-PUR BLACK

1K-PUR премаз и заптивка кои се користат за сите трајно еластични контакти. Докажан ОЕМ квалитет. Исто така може да биде обоен со двокомпонентни бои. Тврда смеса. Се нанесува со помош на четка или лопатка. Откако ќе се стврдне може да се бои со темелни или завршни бои.

Oвој препарат се користи за заптивање, на пример во случај на поправка на возило. За сите видливи шавови и нормални шавови на предната и задна страна на возилото, задните облоги, куќиштето на моторот, подот на багажникот, подот на патничката страна на возилото, бочните облоги, калници, долната страна на возилото, доводот за гориво, жици и сл.

 

Кат бр : 6154

Употребa :All external seams should be painted over. Before the adhesive/sealant has cured, joints must be temporarily held with adhesive tapes or spacers. LIQUImate 8100 1C PUR offers a great advantage in that it both seals and bonds the material. LIQUImate 8100 1C PUR is not suitable or is only suitable to a limited extent for structural bonds.

Пакувањe : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место