LIQUIMIX PROFI GUN MINI

Рачен пиштол со два цилиндри.

Пиштол за два патрони од по  50 ml. За користење со  LIQUIMATE 7700 mini Кат бр. 6159), LIQUIMATE 7700 mini (Кат бр. 6162)и LIQUIMATE 7700 RAPID MINI (Кат бр. 6126).

Кат бр : 6244

 

Пакување : 1 kom

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место