LM 40 MULTI-PURPOSE SPRAY

Подмачкува, чисти, одглавува, штити и третира. Ги одржува подвижните делови и придонесува за нивна непречена работа. Заради своите ултра високи пенетрациски својства  LM-40 допира и до недостапните делови на кои е потребно подмачкување. Ги одглавува навивките кои се заглавени поради рѓа. Штити од рѓа, корозија а го штити и хромот на компонентите.

Еден производ за многу намени. Повеќенаменскиот спреј може да се користи во домаќинство, за хоби, работилници, возила и индустрија. Се користи за шарки, клучалки, навивки, прекинувачи, рачки, сајли, автомобилски антени и слично.

Кат бр : 3394

Употреба : Spray the area to be treated and leave it to take effect.

Пакување : 50 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место