LM 49 FLUID PASTE

Тиксотропска комбинација на мазивни состојки која е развиена од MoS2 паста за подмачкување која се наожа на пазарот. Оваа паста има исклучително лесна примена и заради тоа е особено погодна за користење во работилници. Одлично се прилепува и поднесува и дава максимална заштита од корозија. Заради сите исклучителни подмачкувачки својства и универзална примена многу е економична.

 

Се користи за монтирање, поправка и одржување на сите машински елементи.

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место