LM 497 COMPRESSOR OIL SAE 20W-20

Синтетичко масло за компресори засновано на diester-база. Тестирано и одобрено од сите познати производители на компресори. Се одликува со висока температура на самозапалување. Високата стабилност против оксидација гарантира оптимално подмачкување.

Ова масло е наменето за примена во вијчани, ротациони и клини компресори. Може да се користи за подмачкување на цилиндри и моторни преносни системи.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место