LM 50 LITHO HT

Сапунска висококвалитетна маст, на база на литијумов комплекс, отпорна на вода, оксидација и корозија. Универзална примена од  – 35°C до + 150°C. Гарантира многу висок степен на заштита од трошење и абење, како и голема отпорност на оптоварување. Означено е во склад со DIN 51502 KP 2P-35.

За подмачкување на лежишта кои работат под висок притисок, за тркалезни лежишта, валкасти лежишта, кумплунзи и осовини на тркала, или за индустриски преносни системи кои се подмачкуваат со маст.

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место