LONGTIME HIGH TECH 5W-30

Моторно масло со врвен квалитет и најнова технологија кое може да се користи во целата година. Се работи за комбинација на неконвенционални масла кои настанале како резултат на синтетичка технологија и најновите достигнувања во технологијата на развој на адитиви. Ова масло дава извонредна затита од трошење на моторот и ја намалува потрошувачката на масло и гориво, а истовремено ја осигурува и моментната дистрибуција на масло ширум моторот.

Ова масло е оптимално за модерни бензински и дизел мотори со повеќевентилска технологија,Valvetronic и турбо полнење (со или без меѓуладилник). Посебно е пригодно за ситуации во кои доажа до подолги растојанија помежу промените на масло, како и за екстремни услови за работа на моторот.

Oдобрувања:

  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • MB-Freigabe 229.51
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации

:

 • Fiat 9.55535-S3
 • Ford WSS-M2C 917-A
 • MB 229.31
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Longtime High Tech 5W-30 9506 1 l Canister plastic Booklet
Longtime High Tech 5W-30 1144 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Longtime High Tech 5W-30 9507 5 l Canister plastic Booklet
Longtime High Tech 5W-30 21233 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Longtime High Tech 5W-30 1138 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Longtime High Tech 5W-30 1139 60 l Drum sheet metal D-GB
Longtime High Tech 5W-30 1140 205 l Drum sheet metal D-GB
Longtime High Tech 5W-30 1146 1000 l Container D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место