LUBRICANT FIX

Schmier Fix e проѕирна паста со исклучително висок степен на прилепување, висок отпор на вода, а се користи во работилници, во гаражи, во куќи, практикување на хоби како и во градини. Дава исклучително добра заштита од трошење, абење, корзија и оксидација. Има исклучителни својства во смалување на триење. Отпорна на топла вода како и на морска сол. Означена во склад со DIN 51502 K1 G-30.

Универзална маст за моторни возила, работни и земјоделски машини. Следете ги упатствата на машините при користење на овој продукт.

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место