MAINTENANCE SPRAY, WHITE

Спреј за одржување и прилепување, водоотпорно, бело средство за подмачкување со високквалитет. Идеален е за одржување и подмачкување на сите подвижни делови.. има исклучително добри својства на потпирање, па дава и добра заштита од корозија, а стабилен е против стареење и топење, т.е. претварање во течност. Гарантира долгорочно подмачкување. Може да се користи на сите места на кои не можат да се користат конвенционални средства за подмачкување поради валкањето. Исклучително добри својства при екстремно високи и ниски температури.

Се користи за подмачкување на сите подвижни делови, како што се осовини, шаркиспојки, иглички, сајли, клизни шини, ланци, опруги и клучалки.

Kат бр : 7566

Употреба : Shake can before use. Spray large areas without the capillary tube from a distance of about 20-25 cm. The capillary tube eases use in places which are not very accessible. Note: After use, clear spray nozzle (hold can with spray head upside down) by spraying until only pure propellant emerges.

Пакување : 50 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место