MARINE 4T MOTOR OIL 10W-40

Нова технологија на развој на адитивите и основните масла со висок квалитет. Гарантира оптимална заштеда на енергија и заштита од трошење или абење на моторот. Содржи особено антикорозивно дејство. Сигурно палење на ладно и брза достава на маслото ширум моторот. Тестиран е на катализатори и турбополначи.

Најмодерно моторно масло за дизел и бензински мотори на чамци.

Oдобрувања:

   • ACEA A3
   • ACEA B4
   • ACEA E7
   • API SL
   • API CI-4
   • Mack EO-N
   • Renault Trucks RLD-2
   • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY го препорачува производот за :

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Caterpillar ECF-2
 • Cummins CES 20071
 • Cummins CES 20072
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • Deutz DQC III-10
 • MAN M 3275-1
 • MTU Typ 2
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25012 1 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25013 5 l Canister plastic BOOKLET
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25060 20 l Canister plastic D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25014 60 l Drum sheet metal D-GB
Marine 4T Motor Oil 10W-40 25075 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место