MARINE FULLY SYNTHETIC 2T MOTOR OIL

За воздушни и водено ладени 2 тактни мотори за пловила со сепаратни и предмешани системи за подмачкување. Одличен производ формулиран за мотори со високи перформанси. Биоразградлив (CEC L-33-T-82 Test: 80 % во 21 дена

Fully synthetic high-performance motor oil for 2-stroke outboard engines. Top quality basic oils and specially formulated additives provide for excellent lubrication, superb reliability and outstanding protection against wear and corrosion.  With TC-W3-level performance.

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • NMMA TC-W3
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Marine 2T Motor Oil 25021 1 l Canister plastic BOOKLET

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место