MARINE GREASE

Маст од висок квалитет, наменета за подмачкување на сите тркала на чамците. Го намалува триењето и трошењето. Исклучително долготрајни својства на подмачкувања со стабилен вискозитет. Оваа маст има својства на одбивање на водата и е потполно водоотпорна. Доверлива заштита од корозија. Во склад со  NATO Marine спецификациите  G460. Стабилна во мокри и влажни услови и со исклучително добри својства на заптивање. Означено во склад со  DIN 51502 KF 2 G-20.

Универзална примена на сите точки на подмачкување на сите бродови и чамци. Широк спектар на работни температури и висока стабилност кои гарантираат оптимално подмачкување, а исто така ги намалува и бројот на производи потребни за одржување на чамците.

 

Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Marine Grease 25041 250 g Tube plastic D-F-I-E-GR
Marine Grease 25042 250 g Tube plastic GB-DK/N-FIN-S-RUS
Marine Grease 25043 400 g Cartridge plastic D-F-I-E-GR
Marine Grease 25044 400 g Cartridge plastic GB-DK/N-FIN-S-RUS

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место