MARINE UNIVERSAL-CLEANER

Универзално средство за чистење на чамци. Посебните својства на овој производ гарантираат отстранување на сите вообичаени нечистотии од чамците како што се алги, масло и маст, птичји измет, остатоци на инсекти на едрата, палубата и трупот на чамецот. Овој производ е биоразградлив по дефиниција на германскиот закон за детергенти и средства за чистење.  (WRMG).

Се користи за чистење и отстранување нечистотии од чамци.

 

Кат бр : 2504

Употреба : Spray the cleaner thinly and evenly onto the surface and, applying a minimum of pressure, spread it over the surface with a sponge or brush. Use clean water to wash off the dissolved dirt and cleaner residue. If used properly, the product will not attack plastics such as glass-fiber reinforced plastic, painted wood, rubber, paint, textiles, glass or metals.

Пакување : 1 l

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место