MICROFIBER CLOTH

Специјална крпа со микро влакна наменета за чистење на сите врсти на површини и тоа без примена на хемикалии.

Наменета е за чистење на осетливи површини и тоа без примена на било какви хемиски средства.

Кат бр : 1651

Употреба : Clean the dirty surface with the damp microfibre cloth. Rinse the microfibre cloth several times in clear, warm water. When manually polishingwith care products, use circular movements and slight pressure with the dry microfibre cloth to achieve a shiny surface finish.

Пакување : 1 KOM

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место