MOLYGEN 15W 50

Е висококвалитетно моторно масло наменето за користење во текот на целата година. Испробаните основни масла и технологијата на развој на адитивите како и посебните Molygen адитиви резултираат со оптимално моторно масло кое е во состојба да поднесе секакви оптеретувања на кои се подложени модерните бензински и дизел мотори, со или без катализатори и турбо полначи LIQUI MOLY Molygen SAE 15W-50 е идеално средство за подмачкување за сигурно спречување на формирањето наслаги, намалување на губитоци заради триењето во моторот и за давање на оптимална заштита од трошење и абење на моторот.

LIQUI MOLY Molygen SAE 15W-50 се препорачува за употреба кај бензински и дизел мотори како и мотори со урбополначи и катализатори.

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API SJ
  • MB 229.1
  • VW 501 01
  • VW 505 00
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Molygen 15W-50 2538 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Molygen 15W-50 2539 4 l Canister plastic D-GB-I-E-P

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место