MOS2 LEICHTLAUF 10W 40

MoS2 подмачкувачот формира слој кој е способен да поднесе високо оптеретување и да го намали триењето на сите подвижни делови. Смалува отпор и триење па му дозволува на моторот слободно да работи. Со тоа овој производ штеди енергија и под екстремни услови. MoS2 гаранциите за штедење на енергија се следните : значително ја намалува потрошувачката на гориво и масло. Значително го намалува трошењето на моторот, помалку кварови, а има и подобри својства на подмачкување. Ова масло е отпорно на стареење и е со стабилен вискозитет. Има добри квалитети за време на студен старт на моторот и висок степен на оперативна доверба. Спречува формирање на талог. Тестиран е на катализатори и турбополначи.

Масло кое може да се користи во текот на целата година за бензински и дизел мотори, со висок степен на заштита од трошење или абење на моторот.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
MoS2 Leichtlauf 10W-40 2626 1 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1930 1 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 6948 4 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1917 4 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 2184 5 l Canister plastic Booklet
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1931 5 l Canister plastic D-RUS-UA
MoS2 Leichtlauf 10W-40 21253 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1089 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1090 60 l Drum sheet metal D-GB
MoS2 Leichtlauf 10W-40 1094 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место