MOS2-RUST SOLVENT

Исклучително квалитетен подмачкувач за сите подвижни делови. Проидра во најмалите отвори. Раствара рѓа. MoS2 растворувачот на корозија спречува шкрипење и ги одржува подвижните делови во константно добра состојба. Спречува настанување на корозија и оксидација. Не ја напаѓа пластиката, боите и металите. Одбива вода, и тоа заради нискиот коефициент на триење кое го има благодарение на MoS2 додатокот.

Исклучителните својства на овој производ придонесуваат на широк спектар на негова примена во фабрики, работилници, како и на моторни возила.

Кат бр : 1614

Употребa : Spray onto surface with the aerosol can, hand spray can, spray gun or apply by immersion, brush or wiping.

Пакувањe : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место