Motor clean

Го мие и чисти моторот одвнатре. Високо ефективен адитив за чистење кој го раствара талогот и формациите на лак,  и истовремено ги отстранува честиците на загадувачите и течните контаминати. Истите се отстрануваат од моторот заедно со старото масло за време на промена на старото масло со ново. По третманот, новото масло дава максимална заштита на моторот. – моторот повторно ја има својата максимална сила – се намалува трошењето и абење на моторот – се намалува загадувањето на околината – недоволното подмачкување е сведено на минимум.

Додајте го на маслото ПРЕД промена на маслото. По отприлика 10 минути работа на моторот во празен од заменете го старото масло, променете го филтерот за масло и додајте ново моторно масло во вашиот мотор.

Кат бр 798
Употреба Едно пакување од 500 мл е доволно за 5 литри масло. Да се додаде  Motor Clean на моторното масло на работна температура, пред промена на маслото. По додавање на производот, оставете го моторот да работи околу 10 минути.   Motor Clean е компатибилен со сите комерцијални моторни масла.
Содржина 500 ml
Пакување 6
Tип Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место