Motor oil saver

Го спречува настанувањето на маслени дамки кои ја загадуваат средината, како на пат така и во гаража. Oil Leak Stop ја регенерира гумата и пластичните компоненти на моторот, па го смалува трошењето на маслото на клипните прстени (заради постојаниот вискозитет) како и на каналите на вентилите (за регенерирање на компонентите) го спречува синиот чад во издувните гасови. Компензира пад на вискозитетот и ја намалува буката која настанува за време на работа на моторот.

За сите бензински и дизел мотори, компатибилен со сите видови на моторни масла на пазарот. Спречување на капењето масло започнува по изминати 600 – 800 km.

Кат бр 1960
Употреба Jedno pakovanje od 300 ml dovoljno za tretman do 5 litara motornog ulja. Proizvod se može dodati u bilo koji tretnutak. Posle dodavanja ostavite motor da radi dok se ne ugreje. Prvi se efekti osećaju od 600 do 800 km. Da bi se garantovao dugoročan efekt, preporučujemo upotrebu svakih 30.000 km
Содржина 300 ml
Пакување 20
Tип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место