Motor protect

Синтетички адитив за моторни масла. Значително го намалува абењето (трошењето) на моторот. Овој адитив кој е наменет за заштита на моторот формира многу тенок слој на сите делови кои се подложни на триење. Така формираниот слој има долготрајни својства на подмачкување и е ефективен во најмалку 50.000 км. Неговите предности се следните : – значително го намалува трошењето на моторот – Обезбедува подолг животен век на моторот – ја намалува потрошувачката на горивo и емисијата на штетни гасови и заштеда на енергија – оптимална сила на моторот и негова потивка работа.

Овој производ се додава на новото масло ОТКАКО ќе се смени маслото. Дури и во случај кога овој продукт се додава на висококвалитетни масла значајно го намалува aбењето на моторот и до  35%. Со долготраен ефект од 50.000 км (приджувајте се до периодичната промена на масло согласно препораките на производителот на вашето возило)

Kaт.бр. 1018
Употреба 500 ml е доволно за 5 литри моторно масло. Со долгорочен ефект до 50.000j  km. Да се додаде непосредно по замена на моторно масло
Содржина 500 ml
Пакување 6
Tип на адитив Адитив за масло

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место