MOTORBIKE 2T BIKE-ADDITIVE

Го растопува талогот на влезните и излезни отвори как и на карбураторот. Го штити системот од корозија. Придонесува за пониски вредности во издувните гасови и пониското ниво на потрошувачка на гориво. Компетибилен е со животната средина. Чист мотор воедно претставува и негова поголема сила. Производот е компатибилен со мотори со катализатори.

Погоден е за сите 2 тактни мотори, со мешани или одвоени системи на подмачкување.

 

Кат бр 1582
Употреба Increases engine performance. Removes deposits in the fuel system and on intake and exhaust ports and prevents new formation. Protects the entire fuel system from corrosion. Cat tested. Clean engines need less fuel and reduce emissions.
Содржина 250 ml
Пакување 6
Тип Aditiv

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место