MOTORBIKE 2T SYNTH SCOOTER STREET RACE

Го смалува чадот во системот и го одржува моторот и свеќичките чисти. Го спречува формирањето на карбонски наслаги во издувниот систем. За оптимално подмачкување на моторот. Со JASO FC, Global Category GD, Piaggio GI.

За одвоено и мешано подмачкување на системот на 2 тактни мотори ладени на вода или воздух. Самомешачки во однос се до 1 : 100, и тоа во склад со упатствата на производителот на моторите.

Одобрувања:

    • API TC
    • Husqvarna
    • ISO L-EGD
    • JASO FD
Варијанти на производот

 

Име SKU Bundle languages
Motorbike 2T Synth Scooter Street Race 1053 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 2T Synth Scooter Street Race 1054 20 l Canister plastic D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место