MOTORBIKE 2T SYNTH STREET RACE

Ја зголемува силата на моторот. Исклучително ефективно против трошење или абење на моторот. Дава сигурно подмачкување дури и при иклучително високи температури. Ги чисти свеќичките, комората за согорување и цилиндрите и ги одржува чисти. JASO FC, Global Category GD.

За одвоени и мешано подмачкување на системи на 2 тактни мотори ладени со вода или воздух. Самомешачки, во односи се до 1 : 100, и тоа во склад со препораките на производителите на моторите.

Одобрувања:

    • API TC
    • Husqvarna
    • ISO L-EGD
    • JASO FD
Варијанти на производот

 

Име SKU Bundle languages
Motorbike 2T Synth Street Race 1505 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 2T Synth Street Race 3980 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 2T Synth Street Race 20939 1 l Canister plastic JP
Motorbike 2T Synth Street Race 1566 20 l Canister plastic D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место