MOTORBIKE 4T 10W-40 SCOOTER

Минерално масло со висок квалитет, особено погодно за користење кај модерните 4 тактни мотори, скутери. Гарантира оптимално подмачкување и под повисоки температури. Намалува потрошувачка на масло.

Моторно масло за 4 тактни мотори.

Oдобрувања:

    • ACEA A3
    • API SG
    • API SJ
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 1618 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 1758 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Scooter 21244 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место