MOTORBIKE 4T 10W-40 STREET

Моментно подмачкување за време на студен старт. Го подобрува сигурното подмачкување и го намалува трошењето или абењето на моторот. Особено е погодно за високооптоварени мотори. Го одржува моторот чист и спречува тресење во куплунгот. Придонесува за помала потрошувачка на масло и за негово помало испарување. Тестирано на катализатори.

Оптимално за високооптоварени 4 тактни мотори и тркачки моторцикли/

Oдобрувања:

    • API SN
    • JASO MA2
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T 10W-40 Street 1521 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Street 1755 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Street 7609 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 10W-40 Street 21246 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Motorbike 4T 10W-40 Street 1243 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 10W-40 Street 7512 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 10W-40 Street 1562 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 20854 20 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 10W-40 Street 1563 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1251 60 l Deposit container D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1568 205 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 10W-40 Street 1256 1000 l Bulk goods D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место