MOTORBIKE 4T 20W-50 STREET

4 тактно моторно масло за моторцикли од висока технологија. Дава сигурност во подмачкувањето и кај искличително високи температури. Ја намалува потрошувачката на масло. Спречува тресење во куплунгот. Голема стабилност и отпорност на стареење.

Погодно за уотреба на 4 тактни мотори моторцикли. Следете ги упатствата на производителот на моторциклите.

Oдобрувања:

    • API SG
    • API SJ
    • API SL
    • JASO MA2
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Motorbike 4T 20W-50 Street 1500 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 20W-50 Street 20855 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T 20W-50 Street 7632 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T 20W-50 Street 21251 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Motorbike 4T 20W-50 Street 1696 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T 20W-50 Street 1560 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 1561 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 3829 205 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T 20W-50 Street 1684 1000 l Bulk goods D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место