MOTORBIKE 4T BIKE-ADDITIVE

Го растопува талогото на вентилите и во комората за согорување. Го орджува моторот чист и ја зголемува силата. Ја намалува потрошувачката на гориво и нивото на штетнисостојки во издувните гасови, па затоа е поволен за средината. Извонредна заштита против корозија дури и во случаи кога маслото во моторот одстојало цела зима. Производот е компатибилен со мотори со катализатори.

Се додава на горивото за сите видови на 4-тактни мотори за моторцикли (всисни и со систем за вбризгување). Да се додаде при секое полнење на гориво..

 

Кат бр 1581
Употреба Increases engine performance. Removes deposits in the fuel system, on valves, spark plugs and in the combustion chamber and prevents renewed formation. This also reduces fuel consumption. Protects the entire fuel system from corrosion. Prevents carburetor icing. Cat tested.
Содржина 125 ml
Пакување 6
Тип Aditiv

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место