MOTORBIKE 4T SYNTH 10W-50 STREET RACE

Оптимално подмачкување и во екстремни работни услови на моторот. Посебно погодно за мотори со висок број на вртежи. Сигурно подмачкување и под многу високи температури. Исто така погодно за користење кај моторите со мокар куплунг. Погодно за тркачи и други моторцикли. Тестирано за катализатори.

Оптимално за 4 тактни моторцикли со високо оптеретување, и тркачки моторцикли. Ова масло може да се меша и компатибилно е со моторни масла на пазарот.

Oдобрувања:

    • API SN
    • JASO MA2
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1502 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1751 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 3982 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1686 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 7508 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1567 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 20852 20 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1564 60 l Drum sheet metal D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-50 Street Race 1569 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место