MOTORBIKE 4T SYNTH 10W-60 STREET RACE

Моторно масло за високи оптоварувања за 4 тактни спортски мотори. Тестирано на тркачки мотори. За птимално подмачкување на моторот под високо оптеретување на тркачките стази и во екстремни услови. Ова масло дава максимална заштита од трошења или абења и на ја в ни патишта.

За мотори под високо оптеретување и обични мотори. Ја подобрува и придонесува за исклучителна чистина на моторот.

Oдобрувања:

    • API SL
    • JASO MA2
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1525 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 20853 1 l Canister plastic JP
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1687 4 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 1527 20 l Canister plastic D-GB
Motorbike 4T Synth 10W-60 Street Race 2724 60 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место