MOTORBIKE HD-CLASSIC SAE 50 STREET

Сестрано моторно масло наменето за употреба кај класични моторцикли. Особено е соодветно за користење кај Harley-Davidson мотори. Голема отпорност на трошење на моторот и исклучително добра заштита од корозија. Апсолутна стабилност и цврстина. Гарантира непречена работа на моторот и негов долг работен век. Низок степен на губење на масло заради испарување и ниска потрошувачка на масло.

Наменето за користење кај сите 4 тактни мотори за моторцикли, особено кај Harley-Davidson моторите. Се меша со сите моторни масла кои се наоѓаат на пазарот.

Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Motorbike HD-Classic SAE 50 Street 1572 1 l Canister plastic BOOKLET
Motorbike HD-Classic SAE 50 Street 1230 4 l Canister plastic BOOKLET

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место