MOTORBIKE OIL ADDITIVE

Со MoS2 додаток. Научно докажано дека го намалува абењето на моторот и тоа до 50%, па овој адитив го продолжува животниот век на моторот. Моторот работи подобро, а потрошувачката на масло и гориво е намалена. Компатибилен и со катализатори.

Погоден за користење кај сите 4 тактни и 2 тактни мотори со одвоен систем ан подмачкување. Може да се користи со мокри куплунзи. 125 м е доволно за 4 литри моторно масло. При секоја измена на масло да се додадат по 30 мл по литар моторно масло.

 

 

Кат бр 1580
Употреба Engine wear protection on molybdenum disulfide basis (MoS2). Scientifically proven wear reduction up to 50 %. Extends the engine life. The engine runs smoother, the oil and fuel consumption are reduced. Increases engine quietness, fewer breakdowns. Cat tested.
Содржина 125 ml
Пакување 6
Tип Aditiv

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место