MOTORBIKE OIL ADDITIVE

Со MoS2-антифрикциски состојки. Научно докажано го намалува трошењето и абењето и до 50% со што се продолжува животниот век на моторот. Моторот работи поефективно, а потрошувачката на масло е намалена. Моторот работи подобро, со помалку кварови. Компатибилен е со катализатори.

Може да се користи кај сите 4 тактни мотори како и кај 2 тактните мотори со одвоено подмачкување. Може да се користи со таканаречени мултидиск куплунзи. При секое менување на масло, додајте 30 мл за секој литар мотороно масло.

 

Кат бр 1580
Употреба Engine wear protection on molybdenum disulfide basis (MoS2). Scientifically proven wear reduction up to 50 %. Extends the engine life. The engine runs smoother, the oil and fuel consumption are reduced. Increases engine quietness, fewer breakdowns. Cat tested.
Содржина 125 ml
Пакување 6
Тип Aditiv

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место