mtx Carburetor cleaner

го чисти таложењето во расплињачата, на вентилите и на свеќичките, а особено во коморите за согорување. Го одржува моторот чист. Ова средство за чистење на моторот ја намалува потрошувачката на гориво и емисијата на штетни гасови па со тоа влијае и на заштита на животната средина. Тестиран е кај мотори со турбо полнење како и кај оние со вградени катализатори. Испитувањата на моторите ги направиле најпознатите институти за горива. Ги штити компонентите на системот за гориво од корозија, дури и во подолги периоди во кои моторот е вон употреба.

Се користи како адитив за гориво за сите 2 тактни и 4 тактни бензински мотори, особено за мотори на автомобилите. Исто така се користи и на помали мотори во бродската индустрија. Со долготраен ефект до 2.000 км. Додајте во резервоар на гориво полн на ниво ¾

Кат бр 2123
Употреба Jedno pakovanje je dovoljno za 70 litara goriva. Izmešajte sadržinu pakovanja sa gorivom. Mešanje je automatsko.

Vreme iymežu dodavanja aditiva je svakih 2.000 km. Dodati gorivo po razmeru od 0.3-0.5 %.

содржина 300 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место