MULTI-SPRAY PLUS 7

Овој повеќенаменски спреј има 7 предности кои може да се иксористат на било кој дел од автомобилот.

  1. одбива влага и придонесува на добро палење на влажни мотори. го штити целокупниот електрични систем на автомобилот. 3. Одглавува навртки кои се заглавени поради рѓа. 4. Ги одржува подвижните делови и придонесува за нивна непречена работа. 5. Штити од корозија и оксидација. 7. Спречува шкрипење. Го спречува статичкиот електрицитет и елеиминира кратки споеви. Не ја напаѓа пластиката, бојата, металите и дрвените компоненти.

Универзална употреба во работилници и фабрики. се користи за шарки, клучалки, навртки, прекинувачи, рачки, сајли, автомобилски антени и слично. Исто така го штити и одржува целокупниот електричен систем на моторното возило.

Кат бр : 3304

Употребa : Spray with aerosol spray can.

Пакувањe : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место